Skip to main content

Bernama TV kuasai teknologi digital untuk beri impak positif kepada peningkatan capaian

BERHADAPAN dengan perkembangan dan perubahan drastik teknologi digital yang berlaku pada hari ini bukanlah satu perkara yang mudah dan boleh dipandang remeh khususnya oleh pemain industri media tempatan.

Bernama TV laksana pelbagai strategi kukuhkan kedudukan dalam persaingan industri penyiaran negara

PERKEMBANGAN teknologi yang berlaku secara drastik pada masa kini memaksa pelbagai sektor industri bertungkus-lumus untuk terus bersaing.

 

PM lancar Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang 2022

PUTRAJAYA 30 Julai - Jalur Gemilang berkibar megah di pentas Dataran Putrajaya, di sini hari ini menandakan bermulanya sambutan Bulan Kebangsaan tahun ini.

 

Portal Merdeka360 jadi hab maklumat sambutan Bulan Kebangsaan

kkomm

 

 

Tiga acara utama diatur sempena sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia 2022

logo

 

 

Logo dan tema HKHM 2022 dilancar, inspirasi dari Aspirasi Keluarga Malaysia

MENJELANG bulan Ogos setiap tahun, Malaysia tidak pernah gagal dalam menganjurkan sambutan Hari Kebangsaan sejak negara menyambut kemerdekaan pada tahun 1957.

 

Usahawan perlu kuasai ilmu digitalisasi untuk lonjak perniagaan ke peringkat global - MYNIC

PERSAINGAN hebat yang wujud dalam era digital pada hari ini boleh mengakibatkan wujudnya jurang yang sangat besar khususnya dalam dunia perniagaan sekiranya masih ada pihak yang tidak mengambil peduli akan kepentingannya.

 

Azlan mahu meletakkan Bernama Radio eksklusif dalam kelas tersendiri

BERNAMA Radio, atau dahulunya dikenali sebagai Radio24 pada peringkat awal penubuhannya pada 3 September 2007, bukanlah ditubuhkan untuk bersaing dengan stesen radio komersial tempatan.<

​​​​​​​Kredibiliti jadi tunjang kekuatan kandungan Bernama Radio

PERKEMBANGAN teknologi yang semakin pesat pada masa kini memungkinkan hampir semua orang menjadi penyedia kandungan dan penyalur maklumat.

 

Bernama Radio pikul tanggungjawab sebagai ejen menyebar maklumat, berita

DI SEBALIK asakan media sosial dan ledakan capaian Internet yang membolehkan pengguna memperoleh akses kepada maklumat daripada pelbagai saluran di merata-rata lokasi, radio terus kekal menjadi pilihan, setidak-tidaknya d

Subscribe to K-KOMM